به

 از نظر طب قديم ايران به شيرين كيم گرم و تر و ترش و سرد و خشك است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

 
1)به تقويت كنده قلب است .
 
2)ادرار آور است.
 
3)نرم كننده سينه است .
 
4)مقوي معده و دستگاه هاضمه است .
 
5)قابض است .
 
6)خونريزي را بند مي آرود .
 
7)به ترش مسهل است .
 
8)به ترش براي تنگي نفس مفيد است .
 
9)به ترش استفراغ را بند مي آورد .
 
10)اسهال هاي ساده و اسهال خوني را درمان مي كند .
 
11)به بهترين و مفيد ترين ميوه براي مسلولين است .
 
12)خونريزي از رحم را متوقف مي كند .
 
13)اثر مفيد روي بواسير درد .
 
14)براي هضم غذا مفيد است .
 
خواص به دانه
 
1- لعاب به دانه را روي زخم ها و سوختگي ها بگذاريد تا باعث شفاي سريع آنها شود .
 
2-ضد تب است .
 
3-اسهال خوني و ساده را درمان مي كند .
 
4- براي درمان جراحات گلو موثر است .
 
5-سرفه را برطرف مي كند .
 
6- براي درمان تورم هاي داخلي بدن مفيد است .
 
7-براي التيام ترك پوست دست وبدن ، نوك پستان ، لب و بواسير لعاب به دانه را روي موضع بماليد .
 
8-براي درمان خشكي زبان و دهان مفيد است .
 
9-آفتاب زدگي را با ماليدن لعاب به دانه بر روي پوست درمان كنيد .
 
10-جويدن به دانه براي تقويت نيروي جنسي مفيد است .
 
خواص  دم كرده گل و شكوفه به 
 
1-سردرد را برطرف مي كند.
 
2- مقوي معده است .
 
3-سينه را صاف و تقويت مي كند.
 
4-سرفه كودكان را برطرف مي سازد .
 
5-براي درمان بي خوابي دم كرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط كرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشيد .
 
خواص روغن به
 
1)براي برطرف كردن زنگ زدن در گوش مفيد است
 
2)سرگيجه را برطف مي كند
 
3)براي مداواي زخم هاي دهان مفيد است .
 
4)خونريزي ريوي را درمان مي كند .
 
5)اسهال مزمن را برطرف مي كند.
 
6)دوست كبد است و روم كبد را رفع مي كند .
 
7)زخم روده ها را درمان مي كند .
 
خواص برگ وشاخه هاي به
 
1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا مي كند .
 
2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئيد .
 
3)قابض است .
 
4)ضماد برگ درخت به براي ورم چشم مفيد است .
 
طرز استفاده:
1) شيره به : 50 گرم به را خرد كرده با 50 گرم عسل يا شكر مخلوط كنيد و در يك ليتر آب جوش بريزيد و آنرا روي چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقليل يابد .
 
2) شراب به : 50 رگم به خورد شده را در يك ليتر شراب ريخته و بگذاريد دو هفته بماند و سپس از آن استفاده كنيد .
 
3)جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در يك ليتر آب جوش ريخته و آنقدر بجوشانيد تا بصورت ژله در آيد .
 
4)جوشانده برگ درخت به : 30گرم برگ درخت به را در يك ليتر آبجوش ريخته و مدت چند دقيقه بجوشانيد .
 
5)دم كرده گل به : 30 گرم گل به را در يك ليتر آبجوش ريخته و بمدت پنج دقيقه بگذاريد تا دم بكشد .
 
6)لوسيون پوست به : ايو لوسيون براي از بين بردن چين و چروكهاي پوست از هر كرم ديگري موثر تر است .
 
7)روغن به : به را تكه تكه كرده و بپزيد سپس آب آنرا بگيريد و با دو برابر وزن آن روغن زيتون مخلوط كرده و آنقدر بجوشانيد تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقي بماند البته قدت كنيد كه روغن نسوزد .
 
توجه :
خوردن به بصورت خام خوب نيست و مضر مي باشد زيرا به خام رگهاي بدن را مسدود مي سازد و چون گرم است براي كسانيكه گرم مزاجند خوب نيست .
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در شنبه 27 فروردين 1390برچسب:,ساعت 19:56 توسط سید| |

کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
www.sharghi.net & www.kafkon.com & www.naztarin.com