خواص قسمتهای مختلف درخت انجیر


ادامه مطلب
نوشته شده در جمعه 23 دی 1390برچسب:برگ,ساقه,شیره,انجیر,زخم,جراحت,ضماد,نقرس,بواسیر,مسهل,زگیل,میخچه,مسکن,شکم,ورم,ملین,ساعت 2:3 توسط سید| |

 سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری هم می کند. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند ، ولی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند.


بتاکاروتن آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال های آزاد را خنثی می کند. سرکه سیب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند . نام این ماده پکتین است. پکتین یک نوع فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و به خصوص

سرطان روده جلوگیری می کند، زیرا فیبرها با مواد سرطان زا در روده ترکیب می شوند و باعث دفع سریع تر آنها از بدن می شوند.

 

ادامه مطلب
نوشته شده در پنج شنبه 15 دی 1390برچسب:سرکه سیب,پتاسیم,آنتی اکسیدان,عفونت ادرار,فشار خون,چربی خون,قند خون,,ساعت 2:10 توسط سید| |

کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
www.sharghi.net & www.kafkon.com & www.naztarin.com